A Theodora a magyar EU-elnökség ásványvize

Káli-medencei ásványvíz hidratálja az EU delegációk tagjait.

A Theodora januártól a soros magyar EU-elnökség hivatalos ásványvize, ennek köszönhetően az Európai Unió tagállamainak képviselői a Kékkúti Ásványvíz Zrt. ásványvizeit isszák. A Balaton-felvidékről származó, karakteres ízű ásványvíz a MagyarBrands toplistáján is szerepel.
A Theodorát gyártó, hazai piacvezető Kékkúti Ásványvíz Zrt. a magyar EU-elnökség hat hónapja alatt folyamatosan látja el palackozott ásványvízzel az elnökség hivatalos helyszíneit. A Káli-medencei ásványvíz jelen van minden találkozón Brüsszelben, Gödöllőn, Debrecenben és Balatonfüreden is. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Theodorát választották a soros elnökség ásványvizének. A több mint 100 éves hagyománnyal, különleges eredettel és ízzel a Theodora igazi értéket képvisel Magyarországon. A víz központi szerepet kap az EU-elnökség programjában is. Nem véletlenül, hiszen Magyarország bővelkedik értékes, természetes vizekben.” – mondta Henrik W. Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója.
A Theodora nemcsak a magyar soros EU-elnökség elismerését vívta ki, hanem a hazai fogyasztók szimpátiájával is büszkélkedhet. A 2010-es MagyarBrands toplistáján, a magyar fogyasztói márkák között benne van az első húszban.